De lean cursus van Kenteq leert personeel om processen te stroomlijnen. Dat leidt er natuurlijk weer toe dat een bedrijf veel soepeler loopt. Dat scheelt tijd, geld en een hoop kopzorgen. Elke bedrijf en elke organisatie heeft baat bij een foutloos traject van vraag naar eindproduct. De techniek gaat snel vooruit en dat heeft ook invloed op bedrijfsprocessen. Nieuwe machines en technieken vragen om een andere aanpak. Ten minste, als je alles zo optimaal mogelijk wilt laten verlopen. Het is daarom belangrijk dat medewerkers goed op de hoogte zijn. Met de lean cursus gaat er minder fout en kosten processen veel minder tijd.

Training op maat

De lean cursus wordt alleen gegeven binnen een bedrijf zelf. Dat komt omdat elk bedrijf andere processen heeft. Om de cursus zo goed mogelijk af te stemmen op wat jouw bedrijf doet komt de opleiders van Kenteq daarom graag bij je langs. Hierdoor wordt de inhoud van de cursus helemaal afgesteld op de producten, processen en diensten van jouw bedrijf.

Processen sneller uitvoeren

Als processen sneller uitgevoerd worden dan kosten ze waarschijnlijk ook minder geld. Bovendien zullen klanten tevredener zijn. De producten die ze besteld hebben worden namelijk veel sneller geleverd. De lean cursus is vooral voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het maken van op maat gemaakte producten. Daar is het proces van vraag tot levering immers elke keer anders. Aan het einde van de cursus zullen werknemers bedreven zijn in het uitvoeren van een gestroomlijnd proces. Alles wordt tijdens de cursus helder uitgelegd. Er wordt gebruik gemaakt van opdrachten, oefeningen en rollenspellen. Eigenlijk kan iedereen binnen een bedrijf voordeel halen uit de cursus. Vooral werkvoorbereiders, projectleiders, kwaliteitsmedewerkers en leidinggevenden kunnen voordeel halen uit de lean methode. Klanten zullen tevredener zijn, processen verlopen sneller en de winst zal stijgen.

Zo effectief mogelijk van vraag naar eindproduct

Je zou ook interesse kunnen hebben in