Ieder bedrijf heeft te maken met klanten. Zonder klanten kun je immers niet bestaan. Voor de diensten en goederen die klanten bij je bedrijf afnemen wordt een factuur gemaakt die betaald dient te worden. Omdat niet ieder bedrijf altijd op tijd betaalt stuur je een herinnering. Wordt er dan nog niet betaald dan kun je ook een incassobureau zoals BMK inschakelen.

Neem contact op met BMK

Om te zien wat BMK voor je kan doen kun je het beste eerst contact opnemen met het incassobureau. Dit kun je telefonisch doen of via de mail maar het is ook mogelijk het contactformulier in te vullen dat je op hun website vindt. Nadat zij dit ontvangen hebben nemen ze zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat ze voor je kunnen doen.

Laat de vervelende klussen voor je doen

Als ondernemer heb je niet altijd tijd om achter openstaande rekeningen aan te gaan maar wil je ook niet een goed contact met je klanten verpesten door naar geld te vragen. Derhalve is het zeker slim een incassobureau in te schakelen. Zij nemen je niet alleen werk uit handen maar lossen ook de vervelendere klussen zoals het vragen om betalen voor je op.

BMK regelt de kwestie volledig voor je

Als je bij BMK hebt aangemeld dat er openstaande rekeningen zijn zorgen zij ervoor dat de debiteur in kwestie binnen een dag bericht krijgt met het verzoek het geld alsnog over te maken. Dit geschiedt op nette wijze zodat het contact tussen jouw bedrijf en de klant niet verstoord wordt. BMK laat de debiteur weten dat er nog een rekening open staat en dat ze daarvoor de kosten dienen te betalen, samen met de incassokosten en de wettelijke rente. Na ontvangst van de incasso blijken veel vergeten rekeningen vaak snel betaald te worden.

Laat openstaande rekeningen zo snel mogelijk betalen

Je zou ook interesse kunnen hebben in