Zoek je comfortabele, maar toch mooie kleding? Kijk dan niet verder dan Oilily. To Be Dressed biedt een grote collectie van het Nederlandse topmerk tegen lage prijzen, terwijl het ook nog eens altijd sale is. Je kunt hier kleding voor vrouwen en kinderen vinden met hoge kortingen, het gehele jaar door.

Oilily

Zoals Oilily zelf zegt, het kleedt vrouwen en kinderen voor het echte leven. Ze maken comfortabele en praktische kleding, dat allemaal gebaseerd is op ‘joie de vivre’, oftewel het genot van alles, het gehele leven. De kleding heeft opvallende kleuren, stijlen en texturen waaraan je direct ziet dat het een stuk is van Oilily. Daarnaast probeert Oilily het geschikt te maken voor het dagelijks leven van de gebruikers. Bij vrouwenkleding is het dus gemaakt om op verschillende manieren te dragen tijdens meerdere gelegenheden. De kleren voor kinderen zijn gemaakt zodat ze erin kunnen spelen, maar er is ook gelet op kwaliteit en duurzaamheid.

Oilily werd in 1963 opgericht in Nederland en begon op dat moment als kinderkleding. Tijdens het ontwerpen van de kleding werden de kinderen ook daadwerkelijk gebruikt, wat te zien was aan de gebruikte kleuren en ontwerpen. Ruim 20 jaar later, in 1986, introduceerde Oilily de eerste dameslijn van het bedrijf. Deze lijn werd ontwikkeld voor vrouwen die het niet erg vinden om op te vallen en hun kleding op verrassende manieren willen combineren.

Oilily heeft natuurlijk niet stilgezeten de afgelopen tijd, dus hun assortiment is constant uitgebreid. Hierdoor maakt het tegenwoordig niet alleen maar kleding voor vrouwen en kinderen. Het heeft ook tassen, accessoires, beddengoed en badkamer artikelen toegevoegd aan de collectie van producten. Deze producten worden, natuurlijk, met dezelfde waarden als de originele Oilily-collecties gemaakt: praktisch, kleurrijk en comfortabel. Dit is duidelijk terug te vinden in de tassen, die over het algemeen er erg vrolijk uitzien door de gebruikte kleuren en printen.

Oilily: Trendy kleding voor mama en kids

Je zou ook interesse kunnen hebben in