Linten zijn nuttig, decoratief en beschikbaar in vele kleuren, maten en stoffen. Lintjeswinkel-xl.nl heeft een groot assortiment aan rollen lint voor verschillende toepassingen. Zo vind je op de website onder meer rollen lint met een rand van satijn, linten met een feestelijke bedrukking en banden in vele kleuren. Bovendien levert lintjeswinkel-xl.nl maatwerk zodat ze ook aan jouw specifieke wensen kunnen voldoen.

Rollen lint in alle kleuren

Lintjeswinkel-xl.nl biedt jouw de mogelijkheid om je eigen lint te ontwerpen. De mogelijkheden zijn talrijk. Lint is beschikbaar in veel verschillende kleuren en breedtes. Satijnlint en grosgrain lint zijn beschikbaar in 196 kleuren tussen 3 millimeter en 10 centimeter breed. Organza lint kan je bestellen in 84 verschillende kleuren en tussen 3 millimeter en 38 millimeter breed. Kijk op de kleurenkaart op de website om een keuze te maken. Houd rekening met een levertijd van anderhalve week.

Laat jouw lint op maat maken

Lint wordt standaard geleverd in rollen. Dat biedt jouw de mogelijkheid om lint te gebruiken voor allerlei verschillende toepassingen. Het is echter ook mogelijk om het op maat knippen van lint uit te besteden aan lintjeswinkel-xl.nl. Dit kan handig zijn wanneer jouw doeleinde één specifieke maat behoeft, zoals festivalbandjes, labels en vlaggen. Jij bepaalt zelf of de linten schuin, recht of gekarteld worden afgesneden. Om rafelen te voorkomen worden de linten geseald. Kortom, bespaar tijd en bestel een kant en klaar product.

Neem contact op

Lintjeswinkel-xl.nl hecht veel waarde aan goede begeleiding. Met vragen of andere wensen kan je terecht bij de klantenservice van lintjeswinkel-xl.nl. Ook stellen ze vrijblijvend een offerte voor je op mocht je inzicht willen hebben in de kosten.

Rollen lint in alle kleuren en maten

Je zou ook interesse kunnen hebben in