Een afspraak maken bij de tandarts is zeker niet de leukste bezigheid voor de meeste mensen. Voor een tandarts Eindhoven kun je ook terecht bij PC2 Tandartsen. Je kunt je aanmelden bij deze praktijk door ze te bellen of het formulier in te vullen dat je op hun website vindt.

Voor kleine en grote behandelingen

Als je eenmaal aangemeld bent kun je al binnen 7 dagen een afspraak maken. Eenvoudige behandelingen zoals controle of het vullen van een gaatje kunnen op korte termijn ingepland worden zodat je er weer het snelste vanaf bent. Als je voor een uitgebreidere behandeling naar de tandarts gaat wordt er op voorhand duidelijk uitgelegd wat er aan de hand is en wat de behandeling inhoudt. Ook wordt er bekeken wat de kosten zijn. Zo weet je  altijd waar je aan toe bent.

Maak het bezoek prettiger

De meeste mensen zijn niet zo dol op de tandarts en daarom is het zeker belangrijk dat je er eentje vindt waarbij je je prettig voelt. Bij PC2 wordt gewerkt met een team van specialisten en assistenten waaruit je een keuze kunt maken. Als je graag iedere keer door dezelfde tandarts behandeld wilt worden kun je dit ook aangeven. Zeker voor mensen die bang zijn voor een bezoek aan de tandarts wordt daarmee rekening gehouden in de praktijk. Zij proberen je zoveel mogelijk op je gemak te stellen zodat niet ieder bezoek een beproeving voor je wordt.

Ook voor preventie

Naast alle denkbare tandheelkundige behandelingen kun je er ook terecht voor preventie. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld advies over het schoonhouden van het gebit maar ook wat je bijvoorbeeld wel of beter niet eet omdat het je gebit kan aantasten. Op die manier kun je zelf je gebit goed onderhouden en kunnen problemen zoveel mogelijk voorkomen worden.

Kies een tandarts die bij je past

Je zou ook interesse kunnen hebben in