Reclame maken voor je bedrijf kan op verschillende manieren. Wil je graag gebruik maken van vlaggen kijk dan eens op http://www.provlaggenmasten.nl/ wat er allemaal mogelijk is. Je kunt er een mast inclusief vlag bestellen en ook de montage kan voor je geregeld worden.

Kies voor een banier

Een vlaggenmast kan gemaakt zijn van verschillende soorten materiaal. Als je een mast wilt waar een gewone vlag aan komt te hangen dan is deze gemaakt van polyester. Je kunt ook kiezen voor een banier. Dit is een vlag die veelal in verticale richting wordt opgehangen en waarbij een langer stuk van de vlag aan de mast bevestigd zit. Hierdoor blijft het doek van de vlag beter recht hangen en is de vlag beter leesbaar.

Kenmerken van masten voor banieren

Als je kiest voor een banier kun je een mast erbij nemen die gemaakt is van polyester of van aluminium. Kies je voor aluminium mast dan krijg je een net afgewerkte die met een knop voor boven geleverd wordt. Je hebt bij ProVlaggenmasten de keuze uit twee soorten aluminium masten die beide cilindrisch zijn. Verdere kenmerken van de verschillende types vind je terug op de website zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

Verschillen tussen aluminium en polyester

Aluminium is een goed materiaal om vlaggenmasten van te maken maar in de praktijk wordt ook veel gewerkt met polyester. Een vlaggenmast van polyester is zowel geschikt voor een gewone vlag als voor een banier. Voordeel van polyester is dat het zeer licht in gewicht is maar omdat deze meegeeft als het bijvoorbeeld slecht weer is, is de kans dat deze afbreekt nihil te noemen. De polyester mast is ook goedkoper in aanschaf dan de aluminium versie dus als je met een wat beperkter budget te maken hebt is het zeker geen slechte keuze.

Verschillende vlaggenmasten te koop

Je zou ook interesse kunnen hebben in